Rotterdam Charlois
Other details
Match criteria

warehouse operationeel medewerker

Job description

Voel je dat het voor jou tijd is om te groeien? Dan is deze functie binnen deze organisatie de juiste stap voor jou. Bewust en vertrouwd.

Voor onze hightech, super innovatieve, vooruitlopende opdrachtgever in de netwerktechnologie zijn we op zoek naar een nieuwe collega. En niet zomaar een nieuwe collega. We zoeken namelijk iemand die verantwoordelijk is voor alle inkomende en uitgaande orders. Iemand die ook de zorg draagt voor het gehele magazijn. Je weet als geen ander welk product zich waar bevind in het warehouse. Dat kan ook niet anders gezien je regelmatig voorraad checks uitvoert en regelmatig in het systeem ziet wat er nog op voorraad is. Leveranciers, installateurs en transporteurs komen bestellingen ophalen en/of brengen. Veel van hen ken je inmiddels wel wat ervoor zorgt dat het proces van gemakkelijk verloopt. Zij komen graag langs bij jullie omdat ze weten dat het bij jullie altijd goed zit. Je leest het goed, het betreft een afwisselende baan binnen een fijne organisatie. De sfeer is professioneel maar wel informeel. Dat werkt het lekkerst, toch?

In deze rol is het vanzelfsprekend dat je zowel op een heftruck kan springen als met een computer kan werken. Verder heb je dagelijks te maken met andere werkzaamheden zoals:

 • Laden en lossen van goederen
 • Controleren, inboeken en opbergen van inkomende goederen
 • Orders pakken en verzendklaar maken
 • Controleren en uitboeken van uitgaande goederen
 • Regelen transport: aanmelden van zendingen in het systeem van de transporteur
 • Zorgdragen voor een opgeruimd en geordend magazijn
 • Inventariseren van de voorraad

Word je hier enthousiast van? Of roept het juist vragen bij je op? Bel ons dan op 06-10698331 Patrick Kraanen

Requirements

Naast een bak energie en gedrevenheid bezit je ook vaardigheden en competenties zoals:

 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Heeft oog voor de binnen het bedrijf geldende procedures en de met de klant gemaakte afspraken
 • Houdt overzicht in hectische situaties
 • Zelfstandig en accuraat kunnen werken
 • Teamplayer
 • Hands-on mentaliteit, je weet van aanpakken en gaat uitdagingen niet uit de weg
 • Goede contactuele vaardigheden: zowel naar klanten, leveranciers als naar collega

Company profile

Netwerktechnologie, innovatie, toekomst, slimmer werken, verbinding en meer. Deze organisatie kijkt vooruit. Technologie wordt iedere dag slimmer, data is morgen nóg belangrijker en verbonden blijven met de veranderende wereld om je heen is zeer belangrijk. We zullen steeds meer informatie en data gaan verwerken via steeds weer nieuwe verbindingen. Feilloze netwerktechnologie wordt onmisbaar voor toekomstbestendige organisaties.

Onze opdrachtgever speelt op deze veranderingen in. Ze zetten alles in gang en brengen technologie tot leven. Zo blijven ze met hun slimme netwerkoplossingen de veranderingen altijd een stap voor. Hoe tof is dat? Om dit te bewerkstelligen werken ze met een gedreven team van mensen die veelal woonachtig zijn in Rotterdam en omstreken. De sfeer is er goed, iedereen krijgt ruimte om zichzelf verder te ontwikkelen. Men staat open voor ideeën en je krijgt de vrijheid om zelf de verantwoording te pakken voor de werkzaamheden die je verricht. In het warehouse werken 4 collega's en er is een warehouse manager.

Wil je aan boord stappen van een futuristische organisatie? Solliciteer dan vandaag nog.

Benefits

 • Je krijgt een veelzijdige en afwisselende job binnen een klein en gedreven team
 • Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke aandacht
 • Salaris indicatie: Euro 2000 - 3000 euro op basis van kennis en vaardigheden
 • Uitstekende pensioenregeling en andere secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Minimaal 24 Verlofdagen per jaar
 • Reiskostenvergoeding

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:
1. je solliciteert
2. je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.
3. als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's
4. als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail
5. als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever. :)

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-10698331 of stuur een e-mail naar patrick@logistics-united.com

Location

Rotterdam Charlois

Publication date

23.11.2021

Contact person

Kraanen

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Logistics United uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.