Schijndel
Other details
Match criteria

Junior Declarant

Job description

Je komt op kantoor aan en word begroet door je nieuwe collega's, altijd fijn zo'n hechte club mensen in een bedrijf. Tijd om aan de bak te gaan. Net zoals jouw andere collega's van de douane afdeling heb je veel contact met klanten, vervoerders, instanties en verwerk je veel administratieve gegevens. Je bereid veel documenten voor en houdt het klantenbestand bij.

Jij, als een van de belangrijkste schakels in het bedrijf, regelt alle douanezaken voor je collega's met collega's. Nieuwe informatie of regelgevingen houd je bij en daar verdiep jij jezelf graag verder in. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het correct afhandelen van alle douanedocumenten voor het nationale en internationale vervoer en verwerkt douaneaangiftes,

Requirements

Om in aanmerking te komen voor de functie Junior Declarant beheers je de volgende competenties:

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma
 • Je bent probleemoplossend en accuraat
 • Je hebt affiniteit met logistiek en douane
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • MS office kent geen geheimen voor jou
 • Je kan zelfstandig en in een team werken

Company profile

Onze opdrachtgever is een internationale, logistieke dienstverlener die de service voor haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. Ze zijn gespecialiseerd in de supply chain en bieden het hele logistieke proces aan, van de import van verschillende goederen uit allerlei werelddelen tot aan de verzending naar de eindontvangers door heel Europa. Alle modaliteiten komen hier aan bod, luchtvracht, zeevracht, wegvervoer, zeevervoer. De organisatie bestaat uit een team van circa 12 collega's en de sfeer is werkelijk waar lekker informeel. Zeker ook professioneel maar er moet ook af en toe gelachen kunnen worden. Iedereen heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en daarom zijn ze ook best vrij in hun doen en laten.

Doorgroeimogelijkheden zijn er ook zeker. Kortom, een fijn bedrijf om te werken. Dat kan je ook merken aan de mensen die er al even werkzaam zijn.

Benefits

 • Je krijgt een veelzijdige en afwisselende job
 • Ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke aandacht
 • Salaris indicatie: Euro 2000-2600 bruto p/maand
 • Personeelsfeesten
 • Kerstpakket
 • Pensioenregeling
 • 25 Verlofdagen per jaar
 • Reiskostenvergoeding

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:
1. je solliciteert
2. je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.
3. als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's
4. als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail
5. als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever. :)

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-11714935 of stuur een e-mail naar marc@logistics-united.com

Location

Schijndel

Publication date

13.04.2022

Contact person

Murre

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Logistics United uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.