Vlaardingen
Other details
Match criteria

Import expediteur

Nieuw

Company profile

Heb jij affiniteit met de haven en de logistiek? Mooi, onze opdrachtgever ook. De onderneming biedt diverse logistieke diensten aan, zoals lucht- en zeevracht, wegtransport, opslag & stuwage. Ook verzorgen zijn de bijbehorende douane formaliteiten en het opmaken van de benodigde certificaten voor klanten. De vestiging in Rotterdam maakt onderdeel uit van een groep met meerdere kantoren in Europa. Buiten Europa werken zij samen met een uitgebreid agenten netwerk, waarmee zij hun diensten vrijwel in elke hoofdhaven wereldwijd kunnen aanbieden aan hun klanten. De verkoop van deze diensten is binnen deze organisatie een belangrijk onderdeel. In een klein en betrokken team wordt de verkoop gedaan aan nationale en internationale klanten.

Job description

Krijg jij ook energie van een leuk en betrokken team? Ook fan van een informele sfeer maar wel met de Rotterdamse mentaliteit? Niet lullen maar poetsen. Je leidt de inkomende zendingen in goede banen, je verzorgt de inkomende zendingen voor onze klanten, en zorgt er dus voor dat je deze goederen snel en efficiënt van A naar B brengt. Dat doe je door goede contacten te onderhouden met jouw klanten, vervoerders, rederijen en leveranciers. En uiteraard zorg je ervoor dat de douanedocumentatie geregeld is. Dossier helemaal compleet, goederen op tijd van A naar B gebracht? Dan zorg je voor de afrekening naar de klant en zie je gelijk wat je verdiend hebt. Fijn te om te zien dat je weer goede resultaten hebt geboekt vandaag!

Requirements

Om in aanmerking te komen voor de functie Import Expediteur:

 • Heb je relevante werkervaring als expediteur of een vergelijkbare functie
 • Ben je een teamplayer maar je kan ook zelfstandig werken
 • Ben je servicegericht
 • Heb je een Rotterdamse mentaliteit, dus niet lullen maar poetsen en recht voor z'n raap :)
 • Je bent collegiaal en werkt graag met je team samen

Benefits

 • Een leuke, veelzijdige job in een betrokken team
 • Informele no-nonsense cultuur in een platte organisatie
 • Salaris tussen 3000-3800 euro op basis van kennis en ervaring
 • 13e maand, + persoonlijke bonus regeling
 • Pensioenregeling
 • Jaarlijkse uitjes en vrijdagmiddag borrels
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Minimaal 25 Verlofdagen per jaar op basis van een full-time werkweek
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:

1. je solliciteert

2. je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.

3. als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's

4. als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail

5. als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever.

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-28070355 of stuur een e-mail naar onno@logistics-united.com

Location

Vlaardingen

Publication date

26.10.2022

Contact person

Schreur

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Logistics United uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.