Rhoon
Other details
Match criteria

Import Expediteur

Job description

Krijg jij ook energie van een leuk en betrokken team? Ook fan van een informele sfeer maar wel met de Rhoonse mentaliteit? Niet lullen maar poetsen dus!

Na eerst een bakkie te hebben gedaan ga je lekker aan de slag zoals een goede expediteur te werk gaat. Lekker vloeken en tieren! :) Je leidt de transporten in goede banen, je verzorgt de inkomende zendingen voor onze klanten, en zorgt er dus voor dat je deze goederen snel en efficiënt van A naar B brengt.

Dat doe je door goede contacten te onderhouden met jouw klanten, vervoerders, rederijen en leveranciers. En uiteraard zorg je ervoor dat de douanedocumentatie geregeld is.

Dossier helemaal compleet, goederen op tijd van A naar B gebracht? Dan zorg je voor de afrekening naar de klant en zie je gelijk wat je verdiend hebt. Fijn te om te zien dat je weer goede resultaten hebt geboekt vandaag!

Requirements

Om in aanmerking te komen voor de functie Import Expediteur:

 • Heb je relevante werkervaring als expediteur of een vergelijkbare functie
 • Ben je een teamplayer maar je kan ook zelfstandig werken
 • Ben je servicegericht
 • Heb je een Rhoonse mentaliteit, dus niet lullen maar poetsen
 • Kan je een balletje hooghouden of een dartpijl gooien

Company profile

Onze opdrachtgever is een internationale, logistieke dienstverlener die de service voor haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. Ze zijn gespecializeerd in de supply chain en bieden het hele logistieke proces aan, van de import van verschillende goederen uit allerlei werelddelen tot aan de verzending naar de eindontvangers door heel Europa. Alle modaliteiten komen hier aan bod, luchtvracht, zeevracht, wegvervoer, zeevervoer. De organisatie bestaat uit een team van circa 12 collega's en de sfeer is werkelijk waar lekker informeel. Zeker ook professioneel maar er moet ook af en toe gelachen kunnen worden. Iedereen heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en daarom zijn ze ook best vrij in hun doen en laten.

Doorgroeimogelijkheden zijn er ook zeker. Kortom, een fijn bedrijf om te werken. Dat kan je ook merken aan de mensen die er al even werkzaam zijn.

Benefits

 • Een leuke, veelzijdige job in een jong team
 • Informele no-nonsense cultuur in een platte organisatie
 • Salaris tussen 2000-3000 op basis van kennis en ervaring
 • Bonus regeling
 • Pensioenregeling
 • Jaarlijkse uitjes en vrijdagmiddag borrels
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Minimaal 25 Verlofdagen per jaar op basis van een full-time werkweek
 • Reiskostenvergoeding

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:
1. je solliciteert
2. je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.
3. als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's
4. als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail
5. als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever. :)

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-10698331 of stuur een e-mail naar patrick@logistics-united.com

Location

Rhoon

Publication date

11.04.2022

Contact person

Murre

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Logistics United uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.