Rhoon
Other details
Match criteria
Region
  • Zuid-Holland
Education level
  • Secondary vocational education
  • Bachelor
Type of contract
  • Traineeship
Hours per week
  • 32 - 36 hours
  • 36 - 40 hours
  • 24 - 32 hours

Consulent logistiek (stage)

Nieuw

Company profile


Bedrijfsprofiel
​​​​​​Logistics United BV is een werving en selectiebureau gespecialiseerd in het bemiddelen van mensen naar nieuwe uitdagingen in de sector transport en logistiek.

We zitten met ons kantoor in het mooie Rhoon net onder de rook van Rotterdam. Met een klein en betrokken team werken wij voor diverse opdrachtgevers zoals logistiek dienstverleners, handelsbedrijven, productiebedrijven, rederijen en meer verwante organisaties aan de logistiek.

Vanwege enorme groei en de ambities die we hebben zijn we nu op zoek naar een enthousiaste persoonlijkheid die ons komt ondersteunen bij het behalen van mooie resultaten en het bewerkstelligen van hele gave nieuwe plannen.

Job description

Bij ons start je als consulent logistiek binnen de logistieke sector. Vanaf de eerste dag word je ondergedompeld in de Logistics United cultuur. Samen resultaten boeken, veel sporten, samen gezonde smoothies maken en vooral veel lachen. Als consulent werk je nauw samen met je collega’s. In het begin halen zij de vacatures binnen die jij mag uitzetten bij onze bestaande of nieuwe kandidaten. Je schrijft pakkende vacatureteksten, gaat actief opzoek naar kandidaten op verschillende platforms maar ook in onze eigen database.

Als je kandidaten hebt geworven nodig je ze uit voor een kennismaking bij ons kantoor. Samen met je collega voer je het intakegesprek. Het is belangrijk dat je leert om sterke communicatievaardigheden en gespreksvoering tactieken toe te passen. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time vol zelfvertrouwen aan tafel zit met mensen van verschillende niveau’s en leeftijden. Je zal merken dat je jezelf snel gaat ontwikkelen en dat je enorm veel mensenkennis krijgt. Wanneer je een goede en passende kandidaat hebt gesproken voor een van onze vacatures is het zaak dat je gaat matchen. Hier komen allerlei commerciële tactieken aan bod. Hoe verkoop je jouw kandidaat nu op een krachtige en duidelijke manier aan de betreffende werkgever?

Krijg je het voor elkaar dat een kandidaat op gesprek mag gaan bij de werkgever? Mooi :) Als consulent begeleid je dan alle gesprekken die er volgen. Dit doe je door met zowel de kandidaat als de werkgever de datums af te stemmen en door alles via de e-mail te bevestigen. Je fungeert als aanspreekpunt en goede gesprekspartner voor zowel de kandidaat als de werkgever tijdens dit proces. Gaat de kandidaat in zee met de werkgever? Te gek! Je eerste plaatsing is een feit en daar hoort uiteraard ook een bonus bij.

Binnen Logistics United BV ben jij diegene die de werkzoekenden verbindt met passende vacatures bij onze werkgevers. We verzekeren je dat je jezelf gaat ontwikkelen en wij zullen je daarbij ook bij ondersteunen en in begeleiden.

Requirements

Assertiviteit is het woord dat jou het beste omschrijft, verder ben je commercieel ingesteld en voel je je dan ook als een vis in het water in een commerciële organisatie. Je bent energiek en je bent eager om te leren en jezelf te ontwikkelen. Met mensen bellen/spreken vind je leuk omdat je weet dat iedereen die je spreekt een match kan opleveren. Ook ben je van nature nieuwsgierig en geïnteresseerd in anderen. Je bent handig met social media en je bent gedreven om samen mooie resultaten te boeken. Ook wil je jezelf en Logistics United BV laten groeien. Heb je goede ideeën? Dan krijg je alle vrijheid om die uit te voeren. Verder vragen wij:

• Hbo werk- en denkniveau
• Je zit graag op de praatstoel
• Fulltime beschikbaarheid (24/40 uur);
• Ervaring in een commerciële omgeving (mag ook stage zijn)
• Je kan goed werken in een klein team
• Je kan zelfstandig werken
• Je kijkt kritisch naar bestaande processen om die te kunnen verbeteren

Wat voor jou? We begrijpen dat je alles moet leren dus je zal stap voor stap nieuwe werkzaamheden op gaan pakken.

Benefits

Een interessante stageplek waarbij je jezelf kan ontwikkelen tot ervaren consulent. Een bijzonder kijkje in de recruitment en logistieke wereld waarbij je een in korte tijd een enorm netwerk zult opbouwen. Wij nemen je mee onder onze vleugels en zullen je alles leren en begeleiden tijdens je opdrachten. We zullen samen werkgevers bezoeken, kandidaten spreken, netwerken en focussen op online marketing. Je komt rechtstreeks met je leidinggevende en je mentor te werken. Niet schrikken want wij zijn een enorm goed gezelschap. We houden van een informele en professionele sfeer en een stevig potje kantoorhumor. Wat komt er nog meer bij kijken?

• Stagevergoeding van 600 euro bruto per maand op basis van 40 urige werkweek
• Ruimte voor je opdracht
• >> Een enorm goede bonusregeling <<
• Goede begeleiding tijdens stage
• Leuke uitjes, etentjes

Location

Rhoon

Publication date

22.03.2023

Contact person

Schreur

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Logistics United uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.