Rotterdam-Charlois
Other details
Match criteria

Assistent expediteur

Nieuw

Company profile

We komen onze afspraken na. We nemen geen blad voor de mond. We zijn wereldbekend maar met de Rotterdamse mentaliteit. De Rotterdamse mentaliteit proef je direct wanneer je binnenkomt op kantoor. Binnen onze organisatie zijn er verschillende afdelingen werkzaam die zich dagelijks bezig houden met alle facetten binnen de internationale transport en logistiek. Allemaal hebben we een motto. "niet lullen maar poetsen''. We zijn ons er ook van bewust dat de balans tussen werk en prive goed moet zijn. Daarnaast is persoonlijke ontwikkeling ook belangrijk. Hier investeren we als organisatie in door bijvoorbeeld meer vakantiedagen te bieden en wat andere leuke extra's. Gaat het goed met jou dan gaat het goed met organisatie. Gaat het goed met de organisatie dan gaat het goed met jou. Samen hard werken, samen mooie resultaten behalen.

De werktijden zijn maandag t/m vrijdag en variëren van circa 07:30 tot 18:00. De begin en eindtijd binnen deze tijden zijn flexibel in te zetten.

Job description

In een klein en betrokken team neem je deel aan de dagelijkse operatie. Je bent met je ervaring als startende medewerker natuurlijk op de hoogte van wat er speelt en ondersteun je je collega's waar nodig. De logistiek processen en de daarbij behorende administratieve handelingen vragen ook om een zorgvuldige afhandeling. Je weet dat je een belangrijke schakel bent in deze processen en daarom zullen je collega's ook zo waarderen.

Je bent samen met je collega's dagelijks druk en verantwoordelijk voor de operatie en de financiële afhandeling van de klant dossiers. Je hebt contact met expediteurs, transporteurs en internationale klanten. Klinkt goed toch? Uiteraard is het belangrijk dat je goed wordt ingewerkt zodat je snel door kan groeien naar een volwaardig expediteur.

Requirements

Om voor de functie als assistent expediteur in aanmerking te komen neem je het volgende mee:

 • Tenminste een MBO opleiding, je werkt en denkt op MBO4 niveau.
 • Minimaal 2 jaar ervaring als administratief medewerker of een vergelijkbare functie
 • Kennis van administratieve handelingen binnen de sector transport en logistiek
 • Ervaring met werken in microsoft Word, Excel, Outlook
 • Een flexibele instelling, nauwkeurig, stressbestendig en een proactieve houding
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal. Spreek je ook de Engelse taal? Dat scoor je punten! :)
 • Je bent full-time beschikbaar (37,5 uur per week)
 • Woonachtig in omgeving Rotterdam (Charlois)
 • In bezit van eigen vervoer

Benefits

Wil jij je kennis en ervaring opdoen en jezelf ontwikkelen tot volwaardig expediteur? En dit bij een van de grootste logistiek dienstverleners van de wereld? Voor jouw inzet kan je daarvoor het volgende terug verwachten:

 • Een leuke, veelzijdige job binnen een interessante maar vooral leuke organisatie
 • Een full time baan
 • Informele no-nonsense cultuur in een internationale en platte organisatie
 • Salaris tussen 2100-2950 euro bruto per maand op basis van kennis en ervaring
 • Vaste Bonus regeling
 • Volledige ziektekostenverzekering vergoeding
 • Pensioenregeling, een goede verdeling tussen werkgever en werknemer
 • Doorgroeimogelijkheden, mogelijkheden tot het volgen van opleidingen
 • Minimaal 29 Verlofdagen per jaar op basis van een full-time werkweek
 • Reiskostenvergoeding
 • Flexibele werktijden

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:

1. je solliciteert

2. je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.

3. als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's

4. als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail

5. als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever.

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-28070355 of stuur een e-mail naar onno@logistics-united.com

Location

Rotterdam-Charlois

Publication date

06.11.2022

Contact person

Schreur

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Logistics United uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.