Rotterdam
Other details
Match criteria

Administratief medewerker (Chemie & Plastic)

Job description

In een klein en betrokken team neem je deel aan de dagelijkse operatie. Je bent met je ervaring als administratief medewerker natuurlijk al op de hoogte wat er van je gevraagd gaat worden, want zoals jij wel weet vragen de logistiek processen en de daarbij behorende administratieve handelingen een zorgvuldige afhandeling. Je weet dat je een belangrijke schakel bent in deze processen en daarom zullen je collega's ook zo waarderen.

Je bent samen met je collega's op de afdeling chemie & plastic verantwoordelijk voor de controle en de financiële afhandeling van de klant dossiers. Je hebt contact met expediteurs, transporteurs en de boekhouding zodat alle gegevens en de facturatie juist verloopt. Nauwkeurigheid geboden dus. Daar draai jij je hand niet voor om toch?

Requirements

Om voor deze rol in aanmerking te komen neem je de volgende vaardigheden en kennis mee:

 • Je bent minimaal in het bezit van een afgerond diploma op MBO niveau
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met logistieke processen
 • Je hebt een hands-on mentaliteit
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Je hebt plannende en organiserende vaardigheden
 • Je bent klantvriendelijk en stressbestendig
 • Je hebt goede kennis van MS Office
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Hoe zijn je andere collega's? Oplossingsgericht, zorgzaam, in voor een geintje, willen de organisatie naar een hoger niveau brengen.

Company profile

Onze opdrachtgever is een logistiek dienstverlener met Rotterdamse roots. Ondertussen heeft ze een wereldwijde bezetting. Naast onze vestigingen in Nederland hebben zij wereldwijd vestigingen in Afrika, Azië, Zuid- en Noord Amerika, Midden Oosten en Europa. Wereldwijd hebben zij 4500 medewerkers. Ze bieden verschillende diensten aan en in veel van die diensten zijn zij uniek. De mentaliteit die heerst is Rotterdams, en als we zeggen Rotterdams dan bedoelen we ook gewoon Rotterdams. In de volksmond noemen ze dat een "niet lullen maar poetsen'' mentaliteit en die voel je overal op kantoor. Collega's zijn recht door zee maar vriendelijk. De sfeer is aangenaam. De werktijden zijn maandag t/m vrijdag van circa 07:30 tot 18:00. De organisatie staat voor persoonlijke ontwikkeling en is altijd actief om een goede balans tussen werk en privé te creëren. Er worden interne cursussen gegeven maar als het nodig is om een cursus elders te volgen zodat je je kan ontwikkelen behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Je wordt hier als nieuwe medewerker goed opgevangen door de organisatie en het team. We kunnen wel zeggen dat deze werkgever alles goed op orde heeft.

Benefits

Als je bij ons komt werken kunnen wij jou het volgende bieden:

 • Marktconform salaris (2000- 2400 euro bruto per maand)
 • Werkweek van 40 uur
 • Hecht en betrokken team
 • Reiskosten vergoeding
 • Goed pensioen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (!)
 • Minimaal 28 vakantiedagen per jaar op basis van full-time
 • Mogelijkheden voor ontwikkeling en om door te groeien.

Kom je in aanmerking om bij ons te werken? Mooi zo! We nodigen je dan graag uit om een dagdeel met ons mee te draaien zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:
1. Je solliciteert
2. Je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.
3. Als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's
4. Als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail
5. Als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever. :)

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-11714935 of stuur een e-mail naar marc@logistics-united.com

Location

Rotterdam

Publication date

04.02.2022

Contact person

Murre

Job agents
Create a job agent and receive new jobs by e-mail or SMS.
Logistics United uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.