Het team

Ga het gesprek aan met iemand die je begrijpt

Wanneer je op zoek bent naar een passende uitdaging of een nieuwe medewerker, is het van essentieel belang, dat je met een gesprekspartner aan tafel komt die jou begrijpt. Iemand waarmee je kan levelen op persoonlijk vlak maar ook iemand die dezelfde taal spreekt als het om een nieuwe uitdaging of nieuwe medewerker gaat.

Ons team bestaat uit diverse specialisten met allen hun eigen expertise en jarenlange ervaring in de logistiek. Bekijk gerust of er iemand bij zit die bij je past.

Wij helpen je graag en kijken uit naar een kennismaking.

Patrick Kraanen

Recruiter logistiek Patrick Kraanen

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Patrick Kraanen en ik ben recruiter in de sector transport en logistiek. Ik woon met mijn gezin in Rhoon en naast mijn werk ben ik veel op de tennisbaan te vinden. Speel je ook? Ik daag je graag uit! Mijn kennis en ervaring ligt bij de logistieke dienstverlening in en rondom de Rotterdamse haven. Ik heb met veel plezier 25 jaar bij Steinweg Handelsveem gewerk waar ik veel heb geleerd. De disciplines die ik vaak bemiddel zijn:

- expediteurs, wegtransport, zeevracht en luchtvracht
- customer service medewerkers
- administratief ondersteuners, baliemedewerkers
- import / export medewerkers
- transportplanners
- inside, outside sales medewerkers
- douane declaranten
- teamleiders, managers en directie

Ben je op zoek naar een nieuwe job of medewerker? Ik kom graag met je in contact. 

Patrick Kraanen
patrick@logistics-united.com
06-10698331

 

Onno Schreur

Executive search logistiek Onno Schreur

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Onno Schreur en verantwoordelijk voor de executive search binnen Logistics United B.V. Ik woon met mijn gezin in Breda en naast mijn werk ben ik veel op de padelbaan te vinden. Speel je ook? Ik daag je graag uit! Mijn kennis en ervaring ligt bij de executive search van professionals in de logistiek, SCM, productie, chemie en handel. Mijn werkgebied gaat verder dan Nederland. De disciplines waar ik mij graag hard voor maak zijn:

- general managers
- directie CEO, COO, CFO
- business develop managers
- HR managers
- productie managers
- supply chain managers 
- Sales managers 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een nieuwe collega? Ik kom graag met je in contact. Bij ons op kantoor of op locatie.

Onno Schreur
onno@logistics-united.com
06-28070355

 

Ilse Hendriksen

Advies in logistiek, douane, veiligheid en meer Ilse Hendriksen via Logistics United BV

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Ilse Hendriksen en geef onze relaties advies in ISO 9001:2015 QHSE/ VCA VOL /VAT Fiscale vertegenwoordiging/ VBGS/ Audits & Compliance/ MVK.  Daarnaast ben ik altijd opzoek naar specialisten in bovengenoemden vakgebieden voor interimopdrachten en vaste dienstverbanden. Ik woon met mijn gezin in Hendrik-Ido-Ambacht en naast mijn werk ben ik veel in de boeken te vinden. Ik ben enorm leergierig en ben graag van alle nieuwe wetsvormen en regels op de hoogte. Geen paniek, ik werk niet alleen maar. Ook ben ik veel in de natuur te vinden met mijn gezien en hier kom ik helemaal tot rust. Mijn kennis en ervaring ligt bij het werven van professionals in de logistiek, SCM, productie, chemie en handel. Mijn werkgebied gaat verder dan Nederland. De disciplines waar ik mij graag hard voor maak zijn:

- MVK, HVK, veiligheidsadviseurs, engineers
- SHEQ coordinatoren, managers
- compliance officiers, managers
- douane managers

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een nieuwe collega? Ik kom graag met je in contact. Bij ons op kantoor of op locatie.

Ilse Hendriksen
ilse@logistics-united-advies.nl
06-28070355

 

Daria Frunze

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Daria Frunze en ik ben altijd op zoek naar talent dat carierre wilt maken in de logistiek. Mijn kennis en ervaring ligt bij het werven van professionals in de logistiek, SCM, productie, chemie en handel. Mijn werkgebied gaat verder dan Nederland.

Zelf ben ik ook werkzaam geweest in de logistiek en daarom ben ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook weet ik goed waar er op dit moment kansen liggen en hier vertel ik je graag meer over tijdens een kennismaking. De disciplines waar ik mij graag hard voor maak zijn:

- Management 
- Sales
- Operations 
- Customer Service

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een nieuwe collega? Ik kom graag met je in contact. Telefonisch, bij ons op kantoor of op locatie.

Daria Frunze
daria@logistics-united.com
06-28070355

 

Logistics United gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.