Wij zijn Logistics United

Logistics United brengt jou van A naar B in je carrière. Waar de wereld draait op de logistiek,
draait de logistiek om de juiste professional op de juiste plek. En daar helpt Logistics United graag aan mee!

Hoe het allemaal begon

In 2020 opgericht door Onno Schreur met als doel om zoveel mogelijk professionals en werkgevers in de logistieke branche met elkaar te verbinden. Omdat Onno Schreur zelf is groot gebracht en opgeleid in de logistieke branche weet hij als geen ander welk type professional het beste aansluit bij een bepaalde vacature.

'Het is essentieel dat het profiel van een professional matcht met een vacature maar waar het vooral om gaat is dat de persoon achter de professional moet passen binnnen het team van het bedrijf. Dat de kernwaarden van het bedrijf aansluiten bij de gedachtengang en ambities van de professional zodat hij/zij optimaal presteert en hiermee de organisatie naar een hoger niveau weet te tillen'

Onno Schreur heeft 15 jaar ervaring opgedaan in de logistieke branche waarbij hij werkzaam is geweest als expediteur, douanedeclarant, sales manager en nu uiteindelijk als bemiddelaar. Hierdoor heeft hij een groot netwerk opgebouwd en is hij bekend met verschillende disciplines binnen de branche. De logistiek behoort nu inmiddels tot een van zijn passies en dit heeft effect op het bedrijf. Logistics United heeft in 2020/2021 veel duurzame matches kunnen maken waardoor de vraag naar nieuwe medewerkers is gegroeid en ze moesten uitbreiden. Alsof het meant to be was, kwam Patrick Kraanen in 2021 voorbij. Onno en hij hadden een enorme klik en dezelfde ideeën waardoor ze hebben besloten samen verder te gaan. Met zijn 25 jaar ervaring bij Steinweg neemt Patrick enorm veel kennis en kunde mee wat enorm gewaardeerd wordt door onze kandidaten en werkgevers.

In totaal meer dan 40 jaar ervaring in de logistiek. Dat is toch best gaaf! :) Daardoor fungeren we nu als de enige en juiste gesprekspartner voor de kandidaat en de werkgever werkzaam in de logistieke branche. Logistics United BV is logistiek, Logistics United BV ademt logistiek.

Tijdlijn van Logistics United BV. Waar het allemaal begon. Van toen tot het heden.

Kennismaken?

Wil je meer over Logistics United te weten komen? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we kunnen kennismaken. Of je kan je aanmelden via de website zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures en interessante blogs. 

Team Logistics United

Logistics United gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.