Werkwijze

‘Where there is unity there is always victory’   

Duidelijke afspraken en transparantie is in onze ogen de fundering voor een goede samenwerking. Een goede samenwerking levert mooie resultaten op. Wij nemen ons werk serieus en gaan voor kwaliteit. Dit voor zowel de werkgevers als de kandidaten. 
Wij zijn zeker van onze service en bieden werving en selectie aan op basis van NO CURE / NO PAY. Lees snel verder waarom wij zo zeker zijn van onze zaken.

Geavanceerd ATC systeem

Ons geavanceerde ATS systeem, dat naadloos geintegreerd is met onze website, zorgt ervoor dat we snel en efficiënt de juiste match te maken. Hierdoor zijn we in staat om gewenste kandidaten aan te trekken en deze beter te matchen met jouw vacatures. De profielen in ons systeem worden d.m.v. algoritmes aan elkaar gekoppeld. Er zal dan ook nooit een geschikt profiel aan ons voorbij gaan. Ons systeem integreert ook met de bekende social media kanalen en de grotere vacaturesites zoals Indeed en Google Jobs. Door onze ervaring hebben wij een goede kijk op de arbeidsmarkt en weten we op een innovatieve en strategisch manier de doelgroep te bereiken voor jouw vacatures. 

Onze recruiters

Onze recruiters zijn zelf werkzaam geweest in de logistiek en zij weten als geen ander hoe de functies er inhoudelijk uitzien en met welke systemen er wordt gewerkt. Om op de hoogte te blijven investeren we maandelijks aan zelfstudie. Alle recruiters hebben hun eigen specialisme en regio zodat zij snel en efficiënt kandidaten aan opdrachtgevers kunnen koppelen. Naast hun toegankelijkheid en luisterend vermogen hebben zij ervaring om technisch inhoudelijke gesprekken te voeren met mensen die werkzaam zijn in de logistieke branche.  

Waar de traditionele bureaus snel en resultaatgericht te werk gaan pakken wij een andere afslag. Een met innovatie, persoonlijke aandacht en een duurzame relatieopbouw. De kandidaat écht kennen, is in onze organisatie een MUST. 

Onze kandidaten

Onze kandidaten hebben hun eigen gebruikersvriendelijke omgeving waarbij zij automatisch op de hoogte worden gehouden van nieuwe vacatures. Via verschillende technieken en algoritmes matcht ons systeem het profiel van de vacature direct met het profiel van de kandidaat. Onze kandidaten krijgen automatisch bericht zodra een nieuwe vacature online komt. Met een druk op de knop kunnen zij solliciteren. Ons systeem maakt het proces eenvoudig voor iedereen en voordeliger en transparanter voor onze opdrachtgevers. 

Begeleiding na plaatsing

Na de plaatsing van uw nieuwe collega stopt onze service niet. Om een duurzame plaatsing te realiseren is het belangrijk om door te pakken en een stuk begeleiding mee te geven aan de kandidaat. Onze begeleiders fungeren zolang het nodig als coach en aanspreekpartner voor zowel de kandidaat als u als werkgever. 

Logistics United gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.