Het Proces

Duidelijke afspraken en helder communiceren zorgen voor gemak en leggen een goede basis neer voor een eerste kennismaking. Zowel bij jou als opdrachtgever als bij onze kandidaten. We leggen graag uit hoe ons proces verloopt als we een samenwerking aangaan.

1 Kennismaking

We komen graag bij je langs voor een kennismaking en om de sfeer te proeven van jullie organisatie. We bespreken hier gelijk hoe we elkaar kunnen versterken en wat jullie wensen zijn.

2 Plaatsen vacature

We zijn overeengekomen dat wij voor jou de werving en selectie mogen doen. Je hebt ons voorstel ondertekend en daarmee is de start gemaakt, je eerste opdracht is geplaatst op Logistics United. Wij gaan voor jou op zoek naar de beste kandidaten.

3 Sollicitanten

Naast de kandidaten die we gerecruit hebben zullen we ook sollicitaties ontvangen van kandidaten die geen passend profiel hebben. Wij screenen daarom eerst de sollicitanten voordat we ze aan jullie voorstellen. Als we hen gescreend hebben ontvang je van ons een duidelijk overzicht met de profielen van de sollicitanten en de kandidaten die we gerecruit hebben. Iedereen die we voorstellen hebben we ook persoonlijk gesproken. Wel zo makkelijk. 

4 Sollicitatiegesprekken

Wij hebben een advies gegeven over de sollicitanten die hebben gesolliciteerd en hier hebben jullie een keuze uit gemaakt. Wij zullen de gesprekken inplannen met de kandidaten. Dit allemaal in goed overleg met jou of je collega van HR. Volgen hier meer gesprekken uit voort dan zullen wij die ook begeleiden zodat jullie dit niet hoeven te doen. 

5 Aanbieding doen

Gefeliciteerd, via Logistics United hebben jullie een kandidaat gesproken die jullie graag een aanbieding willen doen om bij jullie te komen werken. In dit FINAL gesprek met de kandidaat bespreken jullie alle primaire en secundaire voorwaarden. Dit verwerken jullie in een overeenkomst en sturen deze per mail/post op naar de kandidaat. Jullie laten ons weten wat de afspraken zijn zodat wij een berekening kunnen maken van onze geleverde diensten. De investering voor jullie nieuwe collega is het dan ook meer dan waard en zal vanwege onze innovatieve werkwijze ook altijd voordeliger zijn dan dat van een ander bureau. 

6 Nazorg

We horen graag hoe het met jullie gaat en hoe de kandidaat het doet op zijn nieuwe werkplek. We zullen in het begin dan ook regelmatig checken hoe het gaat. Wij staan jullie altijd te woord.

Past deze werkwijze in jullie manier van werken? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Klik dan hier.

Logistics United gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.