Moerdijk
Autres détails
Critères de matching

Operationeel medewerker kade

Nieuw

Hoe ziet je dag er uit?

Ben jij die verantwoordelijke medewerker die voor zijn mensen staat? Werk je veilig maar snel? Wil je dat de dag snel voorbij vliegt? Dan kan dit zomaar jouw vacature zijn. Lees snel verder >>

De Moerdijkse haven is het werkterrein. Omdat het bedrijf groeit, zoeken zij een nieuwe collega. Hoe ziet je dat er uit?

De dag begin je samen met je collega's en je teamleider. Samen nemen jullie de planning door voor de dag onder het genot van een goede bak koffie/thee. De een gaat een voorraadtelling doen en de ander heeft wat auto's te lossen. Voor jou en je club wordt het vandaag lachen. Jullie gaan een schip vol met 7000 ton mais lossen. Hoe dit in zijn werk gaat? Dat mag je bij ons komen ervaren :)

Wat neem je mee?

Om voor de functie van operationeel medewerker kade in aanmerking te komen hopen we dat je het volgende meeneemt:

 • een gedreven persoon die naast hard en veilig werken ook in is voor een geintje
 • je staat stevig in je schoenen
 • je werkt graag veilig
 • je bent niet vies van ploegendiensten. Dit levert je alleen maar meer op :)
 • je bent bekend met havenwerk. Denk aan het laden en lossen van containers, vrachtwagens en schepen.

Ze slaan van allerlei soorten producten op die ze vervolgens weer uitleveren naar andere landen. En dit doen we samen, ja toch?

Bedrijfsprofiel

Je komt te werken bij een logistieke dienstverlener die internationaal opereert en die bekend staat om haar enorm brede goede dienstverlening. De organisatie is wereldwijd actief en werkzaam in verschillende havens. Van oorsprong een Rotterdamse organisatie en ook meer dan bekend in de Nederlandse havengebieden. Een speler die de hele supply chain beheerst en kan aanbieden. Van het ontwikkelen van een eigen systemen en IT processen tot aan kranen die zeeschepen lossen. Ze zijn dan ook groot in het opslaan, ompakken en het transporteren van soft en hard commodity's. Denk hierbij aan grote partijen staal maar ook cacaobonen.

De mentaliteit die heerst is Rotterdams, "ḧands on" en die voel je overal op kantoor en op de kade. Collega's zijn recht door zee en vriendelijk wat voor een aangename werksfeer zorgt. De werktijden gaan in overleg. Je hebt de vrijheid om in overleg met je collega' s flexibel je tijden te bepalen. De organisatie staat voor persoonlijke ontwikkeling en is altijd actief om een goede balans tussen werk en privé te creëren.

Wat wil de werkgever jou bieden?

Als eerste willen we je vertellen dat dit geen uitzendbaantje is. Je zal dan ook rechtstreeks bij de werkgever in dienst treden. Dat is fijn toch? Daarnaast komt er nog veel meer leuks bij zoals:

 • Je komt te werken in een gezellig en hardwerkend team
 • Het betreft een afwisselende job gezien de verschillende soorten werkzaamheden
 • Je hebt uitzicht op een vast contract bij goed functioneren
 • Salaris €2000 - €3300 bruto per maand euro op basis van kennis en ervaring en op basis van ploegendienst
 • Bonusregeling 2 x per jaar
 • Enorm goed pensioen
 • 29 vakantiedagen per jaar
 • Vakantiegeld
 • Doorgroeimogelijkheden

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om jou te voorzien van de juiste en passende uitdaging voor de lange termijn. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:
1. Je solliciteert
2. Je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.
3. Als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's
4. Als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail
5. Als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever. :)

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-28070355 of stuur een e-mail naar onno@logistics-united.com

Lieu

Moerdijk

Date de publication

10.05.2022

Personne à contacter

Schreur

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Logistics United utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.