Vlaardingen
Autres détails
Critères de matching
Type d'offre
 • Shipping / Maritime
Type de contrat
 • Vast

Forwarder air freight

Goed om te weten


Bedrijfsprofiel
Heb jij affiniteit met de haven en de logistiek? Mooi, onze opdrachtgever ook.
De onderneming biedt diverse logistieke diensten aan, zoals lucht- en zeevracht, wegtransport, opslag & stuwage. Ook verzorgen zijn de bijbehorende douane formaliteiten en het opmaken van de benodigde certificaten voor klanten. De vestiging in Rotterdam maakt onderdeel uit van een groep met meerdere kantoren in Europa. Buiten Europa werken zij samen met een uitgebreid agenten netwerk, waarmee zij hun diensten vrijwel in elke hoofdhaven wereldwijd kunnen aanbieden aan hun klanten. Voor de luchtvrachtafdeling zoeken zij nu versterking. Wat voor jou?

Functie omschrijving

Als luchtvrachtexpediteur zijn je kerntaken onder andere het organiseren van verzendingen wereldwijd, zowel import als export, en het zorgen voor een efficiënt en snel verloop van het vervoer van goederen. Wat komt er nog meer bij kijken?

 • Hierbij ben je verantwoordelijk voor het gehele proces, van begin tot eind.

 • Je onderhoudt daarnaast regelmatig contact met klanten, leveranciers, douane, airlines en vervoerders, agenten en embassy kantoren en andere service providers om ervoor te zorgen dat alle partijen op de hoogte zijn van de details en tijdslijnen van de verzending.

 • Ook koop je tarieven in, maak je offertes en volg je deze op.

 • Als luchtvrachtexpediteur zorg je voor de gehele operationele en administratieve afhandeling van luchtvrachtzendingen, inclusief het ompakken van goederen, het opmaken van (douane)documentatie en het correct afrekenen van de dienstverlening.

 • Tijdens het gehele proces houd je de voortgang van de zendingen nauwlettend in de gaten en zorg je voor een up-to-date transport dossier. Hierbij dien je eventuele veranderingen of vertragingen in het proces tijdig en professioneel te communiceren naar de betrokken partijen.

 • In het algemeen vereist de rol van een luchtvrachtexpediteur sterke organisatorische vaardigheden, oog voor detail en het vermogen om effectief te communiceren met verschillende belanghebbenden.

Wat neem je mee?

Naast dat je al enige jaren ervaring hebt op het gebied van forwarding en luchtvracht hopen we ook dat je de volgende vaardigheden en kennis meebrengt:

 • Als potentiële collega dien je te beschikken over een MBO-diploma Expediteur en bij voorkeur +/- 1 jaar ervaring als luchtvrachtexpediteur of net je/haar opleiding hebt afgerond.
 • Een succesvolle afronding van de opleidingen 'Medewerker Luchtvracht' en 'Introductiecursus IATA' is een pré.
 • Daarnaast is het belangrijk dat je kennis hebt van wetgeving op het gebied van douane en vervoer van gevaarlijke stoffen, dit laatste is een pré. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist, en Duits is een pré.
 • Ruime kennis van Microsoft Office en commercieel inzicht zijn ook belangrijke eigenschappen. Je bent klantgericht, flexibel en een teamplayer die werkplezier hoog in het vaandel heeft staan.
 • Van nature ben je accuraat en let je op details

Kortom, we zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste collega die beschikt over de benodigde vaardigheden en competenties om als luchtvrachtexpediteur succesvol te zijn in ons bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende en uitdagende functie bij een informeel bedrijf waar klantgerichtheid, persoonlijke service en innovatie voorop staan. Ons betrokken en kleine team bestaat uit talentvolle, hardwerkende commerciële mensen. Samen sterk! Dit samen met een:

 • Goed salaris (2800-4000 euro br/pm) op basis van kennis en ervaring
 • Een fijne werkplek met alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding en minimaal 25 vakantiedagen per jaar
 • Lunch verzorgd

Een fijne werkplek met alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:
1. je solliciteert
2. je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.
3. als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's
4. als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail
5. als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever. :)

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-28070355 of stuur een e-mail naar onno@logistics-united.com

Lieu

Vlaardingen

Date de publication

17.10.2023

Personne à contacter

Schreur

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Logistics United utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.