Rotterdam (Overschie)
Autres détails
Critères de matching

Douane expediteur

Nieuw

Wat neem je mee?

Als douane expediteur heb je al enige ervaring met het forwarden van verschillende soorten cargo. Ook ben je bekend met de douaneformaliteiten die daarbij komen kijken. In deze rol ben je namelijk verantwoordelijk voor beide onderdelen. Ontbreekt er bij jouw enige kennis? No worries! Dan dagen we je uit om te solliciteren zodat we kunnen zien of jouw mentaliteit je over de schreef trekt? Stel dat er een klik is en jij en de opdrachtgever willen met elkaar verder dan kan je bijvoorbeeld de cursus douane declarant kan gaan volgen naast je werk. Hoe gaaf is dat? Uiteraard heb je dan wel de volgende zaken op orde zoals;

 • MBO diploma op zak
 • VOG verklaring
 • Je spreekt zowel de Engels als Nederlandse taal
 • Je bent gemotiveerd
 • Je denkt en handelt commercieel. Of je bent bereid dit te willen leren
 • Je bent accuraat en stressbestendig
 • Je maakt makkelijk contact met leverancier, collega en klant
 • Je bent niet bang om een fout te maken, daar leer je tenslotte van
 • Je hebt kennis van import en export
 • Je hebt kennis van douane (of wilt dit graag eigen maken)
 • Je werkt makkelijk zelfstandig en ook in een team

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een douane expediteur gevestigd in Rotterdam. Het is een MKB en zij bieden diensten aan zoals verschillende soorten transporten, import/export, op/overslag en douaneafhandelingen.

Het team waarin je komt te werken is een klein en betrokken team. Het bedrijf is flexibel in het bieden van verschillende diensten en opereert volledig zelfstandig. Met als resultaat dat zij uitdagende aanvragen kunnen afhandelen en makkelijk en snel inspelen op de behoeften van klanten.

De opdrachtgever is vooral sterk op het laden en lossen van verschillende soorten goederen in en uit containers. Hier hebben ze dan ook eigen middelen voor die ze gebruiken en waarmee ze kunnen inspelen op aanvragen waar anderen geen oplossing voor hebben. Door creatief te zijn en genoeg kennis in huis te hebben is dit heel leuk werken als je dit soort zaken samen voor elkaar krijgt. Daarnaast bieden zijn nog veel meer diensten aan zoals verpakken, sorteren, labelen, controleren op en overslag. Vanuit de opslag worden de goederen doorgeleverd naar eindbestemmingen en dit gebeurt op verschillende manieren. Uiteraard zijn alle douaneformaliteiten dan ook netjes uitgevoerd.

Je leest het al, dit is een organisatie waarbij van alles op je pad en komt en waarbij je jezelf goed kan ontwikkelen. Functiebreed zelfs want alles komt aan bod.

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij onze opdrachtgever komt werken kunnen zij jou het volgende bieden:

 • Een fijn en betrokken team
 • Afwisseling in je werk
 • Perspectief op een vast contract
 • Veel ruimte voor laagdrempelig overleg, openheid en inspraak op de werkvloer
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling denk aan het volgen van cursussen en trainingen
 • Een salaris tussen de €2.200 en €3.000 gebaseerd op leeftijd en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden wat betreft vakantiedagen, pensioen, goede werktijden

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:
1. je solliciteert
2. je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.
3. als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's
4. als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail
5. als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever. :)

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-28070355 of stuur een e-mail naar contact@logistics-united.com

Lieu

Rotterdam (Overschie)

Date de publication

28.09.2021

Personne à contacter

Schreur

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Logistics United utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.