Amsterdam
Autres détails
Critères de matching

Commercieel Expediteur Scrap

Nieuw

Functie omschrijving

Dagelijks wordt internationaal gehandeld in scrap. Om ervoor te zorgen dat de handel goed gaat zorg je er samen voor dat alle randzaken zoals logistiek, opslag, transport e.d. ook goed geregeld is. Je bent dagelijks commercieel bezig en het betreft een veelzijdige functie. Als Commercieel expediteur scrap heb je o.a. te maken met volgende werkzaamheden:

- Transport- en verzekeringskosten te verlagen door scherp in te kopen.

- Allerlei transporten regelen, nationaal en internationaal (het is een pre als je al verschillende vervoerders kent die met jou aan een lange relatie willen bouwen)

- Verschepingen regelen, zowel import als export

- Verantwoordelijk voor de afhandeling van verkoopcontracten, L/C's controleren, zorgen dat de documentatie in orde is, factureren.

- Contact onderhouden met klanten, warehouses, rederijen en vervoerders (samen bouwen aan goede relaties en dus aan de toekomst)

Functie eisen

Niet lullen maar verkopen :) Zowel op het gebied van de handel als de logistiek er omheen. Dit betreft een uitdagende job met verschillende mooie commerciële uitdagingen. Uiteraard wordt je alles aangeleerd. Om voor de rol allround expediteur in aanmerking te komen neem je de volgende competenties en eigenschappen mee:

- MBO-HBO diploma of aantoonbare werk- en denkniveau.

- Opleidingsrichting in supply chain, logistiek.

- Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en bent vanuit die rol toe aan de volgende stap in je carrière.

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

- Kennis van verschillende commodity’s is een pre.

- Je bent betrouwbaar, professioneel, verantwoordelijk, integer, stressbestendig, nauwkeurig, flexibel, administratief zeer sterk, je hebt een cijfermatig inzicht en beschikt over "gezond verstand"

- Je hebt commerciële voelsprieten, je wilt mee denken en doen aan opbouwen, uitbreiden, ontwikkelen en echt een betrokken persoon worden binnen de organisatie

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een snel groeiend, dynamisch en internationaal georiënteerd bedrijf, gespecializeerd in trading en warehousing van metalen en scrap, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar initiatief en resultaatgericht werken zeer gewaardeerd en beloond worden.

Het is een klein en gezellig team, ze besteden ook aandacht aan een goede sfeer, de vrijdagmiddag borrel is een standaard terugkerende happening.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt je een interessante en commerciële rol waarin je jezelf verder kan ontwikkelen op het gebied van logistiek en handel. Groei mee met de organisatie. Arbeidsvoorwaarden zijn o.a.:

  • Een prima werksfeer in een klein en betrokken team
  • Veel ontwikkeling
  • Perspectief op een vast contract
  • Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen ontwikkeling op het gebied van logistiek en handel
  • Een salaris tussen de €2.800 en €3.500 gebaseerd op leeftijd en ervaring
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden wat betreft vakantiedagen, pensioen, flexibele werktijden

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:
1. je solliciteert
2. je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.
3. als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's
4. als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail
5. als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever. :)

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-10698331 of stuur een e-mail naar patrick@logistics-united.com

Lieu

Amsterdam

Date de publication

26.10.2021

Personne à contacter

Kraanen

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Logistics United utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.