Moerdijk
Autres détails
Critères de matching

Allround logistiek medewerker warehouse

Functie omschrijving

Je start de dag eerst met een bak koffie. Dit doe je in de kantine waarbij je samen met je collega de planning doorneemt voor vandaag. In totaal werken jullie in het warehouse met z'n tweeën. Er staat een container om te lossen op de planning en er worden 9 partijen afgehaald. Ook moet er nog twee monsters worden genomen van de walnoten en de cashewnoten. Die zijn gisteren binnen gekomen. Ook wil een van jullie klanten een partij laten opnieuw laten labelen. Voordat jullie de dag beginnen vraag je eerst een van je collega's op kantoor of ze voor jou een nieuwe batch labels willen printen. Genoeg te doen dus!

Wat ga je nog meer doen?
Je bent samen met je collega verantwoordelijk voor heel het magazijn. Dit is circa 3000m2 met stellingen en laad en losdocks. Hier lossen en laden jullie zendingen met behulp van een heftruck, het verzamelen van zendingen die verzonden moeten worden, labelen en verpakken, orders verzamelen, controleren en monsteren van partijen en voorraadtellingen. Jullie weten exact wat er in het warehouse is opgeslagen, waar het is opgeslagen en wanneer het binnen in gekomen. Jullie zijn eigenaar van het warehouse. :) Dat is gaaf toch? Het kan administratief werk betreffen, maar er kunnen ook fysieke taken voorkomen, bijvoorbeeld de verwerking van ontvangen goederen.

Je komt met de meest bijzondere noten in aanraking en je blijft op de hoogte van desbetreffende veiligheidsvoorschriften. Je hebt een leuke, afwisselende en verantwoordelijke rol binnen het bedrijf.

Functie eisen

• Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring​​​​​​
• Je hebt affiniteit met logistiek en bent bekend met een productie of warehouse omgeving
• Je bent flexibel ingesteld. Als er een container of zending uitloopt vind jij het niet erg om samen met je collega de zending alsnog te lossen/laden
• Je voelt je verantwoordelijk, kan zelfstandig werken maar ook samen met anderen
• Je bent fysiek fit en in staat zo nu en dan een zakken van 20 kg te tillen
• Stabiel arbeidsverleden is een pré
• Enige ervaring met motorvoertuigen als personenauto, pompwagen of heftruck

Hoe is je andere warehouse collega? Openminded, oplossingsgericht, in voor een geintje, wil de organisatie naar een hoger niveau brengen en een mensen/mens.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een innovatieve organisatie gespecialiseerd in noten, peulvruchten en specerijen met zeer brede kennis van de markt en samenwerkingen met lokale boeren wereldwijd. Door deze intensieve samenwerkingen kunnen wij importeren vanuit de bron. Dagelijks importeren, verpakken, exporteren en distribueren wij een veelzijdig assortiment aan noten, peulvruchten en specerijen voor diverse klanten wereldwijd. Op kantoor hangt een professionele maar gezellige sfeer. Net zoals in het warehouse. We werken graag met elkaar en door vanwege het hoeveelheid werk zoeken we er een collega bij die ons team komt versterken.

Waarom wij?
Als je jezelf graag in een fijne en rustige omgeving begeeft zit je bij ons goed. We zijn met een hecht en klein team waarvan 5 collega's op kantoor en samen met jou twee in het warehouse. We maken ons werk graag af zodat we met een voldaan gevoel naar huis gaan. Overwerken komt wel eens voor maar dat is op een paar handen te tellen per jaar. Of je nu op kantoor bent of in het warehouse werkzaam bent, we zijn allemaal hetzelfde. Wij garanderen je een goede sfeer. Daarnaast zal je veel bij ons leren over allerlei verschillende noten en peulvruchten.

Op dit moment zijn wij daarom op zoek naar een all-round logistiek medewerker voor in ons warehouse die zal fungeren als de link tussen klant, leverancier, kantoor, en warehouse. Het is dan ook een echte allround functie met veel afwisseling in je werkzaamheden. Wat voor jou? Lees dan snel verder.

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons komt werken kunnen wij jou het volgende bieden:

  • Markconform salaris (1800 - 2200 euro bruto per maand)
  • 40 urige werkweek
  • Hecht en klein team
  • Flexibele werktijden
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Minimaal 24 vakantiedagen per jaar op basis van full-time
  • Mogelijkheden voor ontwikkeling

Kom je in aanmerking om bij ons te werken? Mooi zo! We nodigen je dan graag uit om een dagdeel met ons mee te draaien zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Lieu

Moerdijk

Date de publication

06.09.2021

Personne à contacter

Schreur

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Logistics United utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.