Barendrecht
Autres détails
Critères de matching
Type d'offre
  • Overig
Type de contrat
  • Vast
Heures par semaines
  • Full-time 36 - 40 uur

Allround HR support

Nieuw

Bedrijfsprofiel

Binnen deze allround HR-rol kom je te werken bij een snelgroeiende organisatie in de logistiek. Een fijne en energieke club mensen die samen mooie resultaten behalen binnen de snelle en dynamische wereld van de logistiek. Met meer dan 20 locaties over de hele wereld en meer dan 220 gepassioneerde medewerkers kan de organisatie bij alle logistieke vraagstukken een passende oplossing bieden. De organisatie heeft in Nederland meerdere vestigingen in waar in totaal 150 medewerkers werkzaam zijn. Op het hoofdkantoor in Barendrecht werken ruim 70 medewerkers in een onlangs vernieuwd kantoorpand.

Wil je jezelf graag verder ontwikkelen op HR gebied? HRM Diploma in de pocket? Lees snel verder

Hoe ziet je dag er uit?

In deze rol werk je samen met de HR Manager en hou je je op dagelijkse basis bezig met alle personeel- gerelateerde taken binnen de locaties in Nederland. Door de diversiteit aan mensen, verschillende culturen en de velen disciplines in de organisatie is er altijd iets leuks op te lossen of uit te zoeken. Wat ga je doen?

- Je draagt zorg voor een tijdige en nauwkeurige verwerking van personeelsgegevens en mutaties in de systemen. Je doet de administratie op het gebied van in- door- en uitstroom van medewerkers.
- Ondersteuning bij de maandelijkse salarisverwerking.
- Uitzetten van vacatures, monitoren vacatures en het selecteren van kandidaten.
- Het verwerken verzuim, verzuimbegeleiding en het onderhouden van contact met de arbodienst.
- Vraagbaak voor alle HR vragen van medewerkers binnen de organisatie.
- Ondersteuning van de HR manager bij verschillende projecten zoals het vormgeven van de RIE, BHV, implementatie van Afas, etc.

Binnen een klein team leer je snel en veel. In deze rol werk je samen met de HR manager dus hier ga je jezelf ongetwijfeld ontwikkelen.

Wat neem je mee?

- HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting Human Resource Management.
- 2-5 jaar werkervaring.
- Je bent hands-on, accuraat en communicatief vaardig.
- Ervaring met het HR en salarissysteem van Afas is een pre.
- Communicatief en schriftelijk sterk in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat kunnen ze jou bieden?

​​​​​​Een serieuze stap in je HRM carrière, dat is 1 ding wat zeker is. Je komt te werken in een internationale organisatie met een familiare sfeer. Als je jezelf wil ontwikkelen en van waarde wilt zijn dan zit je hier helemaal goed.

  • Een zeer veelzijdige job waar alle facetten van HRM naar voren komen
  • Salaris €2500 - €3200 bruto per maand euro op basis van kennis en ervaring
  • Een part-time baan van minimaal 24 en max 28 uur.
  • Een premievrije pensioenregeling
  • Vaste 13e maand
  • Vakantiegeld, reiskostenvergoeding
  • Doorgroeimogelijkheid en persoonlijke ontwikkeling

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:
1. Je solliciteert
2. Je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.
3. Als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's
4. Als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail
5. Als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever. :)

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-10698331 of stuur een e-mail naar patrick@logistics-united.com

Lieu

Barendrecht

Date de publication

28.11.2023

Personne à contacter

Kraanen

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Logistics United utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.