Rotterdam Botlek
Autres détails
Critères de matching

Allround Expedieur

Nieuw

Hoe ziet jouw dag er uit?

Als allround expediteur oftewel supply chain coördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor leveranciers en klanten en draag je de verantwoording voor het leveren van een service gerichte dienstverlening op het gebied van inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt de regie over alle operationele en administratieve handelingen die je controleert en oplost wanneer nodig. Je hebt veel afwisseling in je werk en je hebt dagelijks veel contact met collega's, klanten en leveranciers.

Het team waarin je komt te werken is een klein en erg betrokken. Iedereen heeft er zin in en dat voel je op kantoor.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal een MBO opleiding
 • Je bent gedreven en proactief
 • Je werkt graag in teamverband
 • Je bent ambitieus om te groeien
 • Je bent bekend met forwarding, transport en activiteiten in een warehouse. Je weet als geen ander waar je op moet letten. Denk aan de documentatie, regelgevingen e.d.
 • De ideale kandidaat is vertrouwd met MS Office applicaties en een WMS systeem
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pre.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke en neutrale logistieke dienstverlener welke wereldwijd opereert. Middels een netwerk van meer dan 140 eigen kantoren bieden zij innovatieve logistieke- en supply-chain diensten aan haar klanten. Dit kan betrekking hebben op zowel internationaal als op lokaal niveau. Het uitgangspunt is steeds gelijk: het bieden van de optimale oplossing voor elke klant. Rederij, Cargadoor, Logistiek, Warehousing, Projecten en meer. Wanna join a winning en vooral erg leuk team? Lees dan snel verder.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een dynamische en uitdagende functie in een snel uitbreidende internationale organisatie, met kansen en leermogelijkheden om je verder te ontplooien.

Uiteraard ontvangt je een attractief salaris en goede bijkomstige emolumenten, zoals :

 • Een goed salaris van 3000-3800 per maand (op basis van kennis en ervaring)
 • Vaste dertiende maand
 • Bonus regeling op basis van het behaalde resultaat
 • 8% vakantiegeld
 • Minimaal 24 vrije dagen
 • Pensioenregeling, 2/3 betaald door werkgever, 1/3 van werknemers bruto jaarsalaris
 • Thuis werken behoort tot de mogelijkheden

Heb je nog vragen?
Logistics United is gespecialiseerd in het werven en selecteren van logistieke professionals. Ons doel is om zoveel mogelijk logistieke professionals te voorzien van de juiste uitdaging. Met meer dan 40 jaar ervaring in de sector transport & logistiek maken wij snel en makkelijk de juiste match tussen jou en je nieuwe werkgever. We kijken verder dan jouw profiel en die van de vacature. We willen dat jullie bij elkaar passen en elkaar kunnen versterken. Pas dan hebben wij ons werk gedaan.

Is je interesse gewekt? Mooi! Hoe nu verder:
1. Je solliciteert
2. Je wordt door ons uitgenodigd voor een kennismaking. Na de kennismaking stellen we je voor aan de werkgever. Zij zullen je ook uitnodigen voor een kennismaking.
3. Als je net als de werkgever positief bent na de kennismaking wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek ga je dieper in op de functie en ontmoet je andere collega's
4. Als er een klik is tussen jou en de werkgever dan krijg je een voorstel opgestuurd per e-mail
5. Als het voorstel past bij jouw wensen bevestig je dit per e-mail en ga je bij de werkgever langs om je contract te ondertekenen. Gefeliciteerd! Je treed dus rechtstreeks in dienst bij de werkgever. :)

Wij zullen je stap voor stap begeleiden tijdens bovenstaand proces en we zullen in deze periode regelmatig contact hebben met elkaar. Voor meer vragen bel ons dan gerust op 06-28070355 of stuur een e-mail naar onno@logistics-united.com

Lieu

Rotterdam Botlek

Date de publication

21.06.2022

Personne à contacter

Kraanen

Alertes email
Créez une alerte email et recevez les nouvelles offres d'emploi par email ou SMS.
Logistics United utilise des cookies pour enregistrer certaines préférences et pour aligner les offres à vos intérêts.