Onze werkwijze

Heb jij een passie voor de transport & logistiek? Dan helpen wij jou graag aan een nieuwe uitdaging. Hoe we dat doen?
In 6 simpele stappen. 

1 Kennismaking & Registratie

We horen graag wat je motivatie is om een nieuwe uitdaging aan te gaan
Na het ontvangen van je CV zullen we je uitnodigen voor een kennismaking. We zullen je bellen of een whatsapp bericht sturen met een uitnodiging. Dit kan bij ons op kantoor of ergens bij jou in de buurt. We horen graag wat jouw motivatie is om een nieuwe uitdaging te zoeken, wie je bent en wat je kan. Waar wil je naartoe? Wat wil je bereiken? Hoe ziet jouw nieuwe uitdaging eruit? Tijdens onze kennismaking willen wij jou graag beter leren kennen zodat we een helder beeld hebben van jouw profiel en je wensen. Wat voor ons essentieel is, is dat we elkaar echt leren kennen. We zullen samen met jou een account aanmaken in ons systeem zodat je van al onze stappen op de hoogte bent. Ook kom je hier leuke tips, trainingen en workshops tegen om jezelf verder te ontwikkelen.

2 Mogelijkheden

Op basis van jouw zoekprofiel kunnen we je interessante en passende vacatures toe sturen
Als we je zoekprofiel compleet hebben gaan we voor jou op zoek binnen onze eigen netwerk en we benaderen we actief andere werkgevers om jouw profiel onder de aandacht te brengen. Rekeninghoudend met jouw wensen zoals arbeidsvoorwaarden, locatie, sfeer en cultuur van het bedrijf zullen wij jou voorzien van passende vacatures.

3 Solliciteren

Tijdens het solliciteren sta je er niet alleen voor. Wij begeleiden jou door het hele process heen
Gaaf, jouw CV heeft een goede indruk achtergelaten. Je bent uitgenodigd voor een gesprek. De afspraken tussen jou en de werkgever worden door ons ingepland zodat jij je goed kan voorbereiden op het gesprek. We houden er rekening mee dat je aan het werk bent en plannen de afspraak daarom in op een tijdstip dat voor jou haalbaar is. Tijdens je voorbereiding doe je onderzoek naar het bedrijf en de personen waarmee je een gesprek hebt. Uiteraard heb je van ons al te horen gekregen wat voor bedrijf het is, hoe de sfeer is, wie de manager is en meer. Voor advies of tips kan je altijd nog een belletje geven. Wij helpen je graag! 

4 Aanbieding

Gaaf! Jij en de werkgever hebben besloten om met elkaar verder te gaan
Je hebt besloten om die nieuwe uitdaging aan te gaan, wat geeft dit een kick! Belangrijk is nu om de puntjes op de I te gaan zetten. Op dit punt worden namelijk de primaire en secundaire afspraken gemaakt. Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt en geven je hier graag advies over. Jij moet dan ook 100% tevreden zijn met je nieuwe job!

5 Contract tekenen

Van harte gefeliciteerd, het contract is binnen
Alle voorwaarden zoals jij ze graag hebt staan vermeld in het contract. Tijd voor gebak!  

6 Nazorg

Als je in de toekomst vragen hebt kan je altijd bij ons terecht
Tijd om aan de slag te gaan. Wij zijn benieuwd hoe jij je nieuwe uitdaging ervaart en zullen regelmatig contact opnemen om te horen hoe het met je gaat. 

Logistics United gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.