Werkzoekenden

Van baan wisselen doe je niet zomaar even. Hier zijn heel veel gedachtes en overleggen aan vooraf gegaan met familie en vrienden. Logisch ook want jouw nieuwe uitdaging moet dan ook alles omvatten waar jij behoeften aan hebt. Je gaat er namelijk graag persoonlijk en financieel op vooruit. Het is dan ook belangrijk dat je een ervaren iemand aan je zijde hebt die jou hierin kan ondersteunen en je adviezen kan geven om de juiste stappen te gaan zetten. Wij streven naar persoonlijke aandacht, een passende uitdaging en gezonde balans tussen werken en leven. Past dit ook in jouw plaatje? Mooi, dan kijken wij uit naar een kennismaking met je. Wat kan je van ons verwachten?

We checken je CV

De eerste indruk die een werkgever van jou krijgt begint met je CV. Zodra jouw CV eindelijk die 2 seconden mag schitteren is het van groot belang dat het binnenkomt en blijft hangen bij de werkgever. Jouw profiel moet direct aanslaan zodat je bij de genodigden op de stapel komt. De inhoud, het uiterlijk, je profielfoto moeten dan ook kloppen. Vaak klopt het CV inhoudelijk wel maar wordt er bezuinigt op een sterke profielfoto, kleuren, highlights en structuur. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wanneer een CV matcht met de daadwerkelijke persoon achter het CV. Wij helpen je hier dan ook graag bij. WIl je direct een nieuw CV? Voor een echte killer CV neem je via deze link contact op met onze CV designer. Zij zorgen ook voor een professionele profielfoto die je kan gebruiken voor je CV en je online profielpagina’s.

Zoekprofiel

Heb je het idee dat je meer in huis hebt dan in je huidige rol en zou je graag een vervolgstap willen maken maar ben je nog zoekende naar jouw nieuwe rol? Dan is het belangrijk dat we samen een zoekprofiel gaan maken. We willen weten waar jouw bloed harder van gaat stromen. Waar je juist wel of niet energie van krijgt. Wat er leuk is in je huidige functie en wat juist niet. Hoe zien jouw vrienden jou? Op welk salaris wil je uitkomen? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Uiteindelijk komen we uit op een verhelderend zoekprofiel en gaan wij voor jou op zoek naar een passende uitdaging. Ga je liever verder de diepte in? Schrijf je dan in voor een zoekprofiel 2.0, dit is inclusief een beroepskeuzetest, een persoonlijkheidstest en een fit test. 

Sollicitatietips

Gaaf! De dag van je sollicitatie is aangebroken, deze dag is van jou! WIj hebben extra tips voor je die het gesprek makkelijker maakt voor je. In de logistiek kom je namelijk veel verschillende disciplines en werkgevers tegen. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je omgaat met de discipline tegenover je. Wat is handig om bespreekbaar te maken, waar is die persoon gevoelig voor. Hoe laat je een goede eerste indruk achter die meer indruk heeft gemaakt dan die van je concurrenten? Het is dan ook goed om het gesprek goed voor te bereiden zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Als zij jou de vraag stellen; Waarom zouden we jou nu moeten aannemen meneer/mevrouw en niet die van hij/zij met een vergelijkbaar profiel? dan is het belangrijk dat je de werkgever inpakt zodat ze je niet meer laten gaan. 

Arbeidsvoorwaarden

Een essentieel onderdeel bij het maken van de grote stap. Een reden waarom je deze stap maakt kan zijn dat je niet meer op je plek zit of dat je jezelf graag verder wilt ontwikkelen. Een andere reden kan ook zijn dat je er graag een stap op vooruit gaat. Secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen erg verschillen en daarom is het belangrijk om helder te hebben wat jij waard bent in de huidige markt. Onze adviseurs hebben hier een duidelijk beeld van en kunnen jou vertellen wat jij waard bent binnen de logistiek.Dit zorgt gelijk voor een goede fundering tijdens je salarisonderhandeling.

Heb jij een passie voor de transport & logistiek? Dan helpen wij jou graag aan een nieuwe uitdaging. Hoe we dat doen? In 6 simpele stappen. Ga direct naar onze werkwijze.

1 kennismaking & registratie - 2 mogelijkheden  - 3 solliciteren - 4 aanbieding - 5 Contract tekenen - 6 Nazorg

Logistics United gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.