Wij zijn Logistics United

Logistics United brengt jou van A naar B in je carrière. Waar de wereld draait op de logistiek, draait de logistiek om de juiste professional op de juiste plek.

En daar helpt Logistics United graag aan mee!

Team logistics United www.logistics-united.com

Hoe het allemaal begon

In 2020 opgericht door Onno Schreur met als doel om zoveel mogelijk professionals en werkgevers in de logistieke branche met elkaar te verbinden. Omdat Onno Schreur zelf is groot gebracht en opgeleid in de logistieke branche weet hij als geen ander welk type professional het beste aansluit bij een bepaalde vacature.

'Het is essentieel dat het profiel van een professional matcht met een vacature maar waar het vooral om gaat is dat de persoon achter de professional moet passen binnnen het team van het bedrijf. Dat de kernwaarden van het bedrijf aansluiten bij de gedachtengang en ambities van de professional zodat hij/zij optimaal presteert en hiermee de organisatie naar een hoger niveau weet te tillen'

Onno Schreur heeft 15 jaar ervaring opgedaan in de logistieke branche waarbij hij werkzaam is geweest als expediteur, douanedeclarant, sales manager en nu uiteindelijk als bemiddelaar. Hierdoor heeft hij een groot netwerk opgebouwd en is hij bekend met verschillende disciplines binnen de branche. De logistiek behoort nu inmiddels tot een van zijn passies en dit heeft effect op het bedrijf. Logistics United heeft in 2020/2021 veel duurzame matches kunnen maken waardoor de vraag naar nieuwe medewerkers is gegroeit en ze moesten uitbreiden.

Bij Logistics United werken alleen betrokken medewerkers die werkervaring hebben opgedaan in de logistiek en daardoor weten waar ze inhoudelijk over praten. Die daardoor fungeren als de juiste gesprekspartner voor de individu of de werkgever. Zij helpen jou om van A naar B te komen in je carriere of juiste bij het vinden van een bekwame nieuwe medewerker. Logistics United is logistiek, Logistics United ademt logistiek.

Kennismaken?

Wil je meer over Logistics United te weten komen? Neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we kunnen kennismaken. 

Team Logistics United

Logistics United gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.