Werkgevers

Executive Search

Als organisatie actief in de logistiek, productie of handel heeft u te maken met complexe productie- en goederenstromen die vragen om gespecialiseerd leiderschap. Bij het zoeken naar de juiste kandidaat voor executive posities is het belangrijk om verder te kijken dan alleen de functionele vaardigheden en ervaring van de kandidaat. Een succesvolle executive moet niet alleen de juiste vaardigheden hebben, maar ook de juiste persoonlijkheid, motivatie en leiderschapsstijl hebben om goed te passen bij de bedrijfscultuur en de specifieke behoeften van de organisatie. Dit is van vitaal belang om succes te behalen op de lange termijn.

We begrijpen dat u de beste mensen uit de markt wilt aannemen. Liefst snel, maar vooral goed. Want de match moet kloppen, op alle vlakken. Of uw bedrijf nu aan het groeien, vernieuwen, digitaliseren, internationaliseren of opschalen is, u zoekt professionals met impact en die waarde meebrengen.

Daarvoor bent u bij Logistics United B.V. Executive Search aan het juiste adres. Onze manier van werken stelt ons in staat om hooggekwalificeerde kandidaten te werven voor senior- en executive banen. U kunt ons inzetten in voor disciplines zoals o.a. general managers, commercieel managers, operations managers en andere disciplines op management en directieniveau.

De juiste kennis en ervaring
Relevante theoretische achtergrond (hbo en wo-niveau), kennis van thema’s zoals digitalisering, diversiteit, Lean, Continuous Improvement (CI), en duurzaamheid, zijn zaken die van belang zijn in onze zoektocht.

Een sterk en betrokken netwerk
Door goed te investeren in ons betrokken netwerk stelt het ons in staat om professionals aan ons te binden. Wij kennen onze kandidaten en zijn daarom in staat om hen makkelijk en snel te enthousiasmeren voor een nieuwe rol. Ons netwerk varieert van high-potentials tot ervaren leiders en alle professionals hebben een resultaatgerichte mindset, analytische vaardigheden en ervaring met grootschalige transformaties.  

Werkwijze

Door middel van een grondige selectieprocedure en aandacht voor de specifieke behoeften van uw organisatie, kunt u van ons een effectieve en duurzame match tussen u en de benodigde vakspecialist verwachten. Executive search vraagt daarom een andere werkwijze dan onze reguliere procedures.
Voor ons begint dit bij een goed begrip van de huidige stand van zaken in de organisatie. De cultuur, strategie, visie en eventuele probleemgebieden zijn van groot belang in onze zoektocht. Wat zijn de verwachtingen van de toekomst en de invulling van de leiderschapsrol? Staan alle neuzen van de besluitvormers dezelfde kant op? Na een uitvoerige intake met u en de overige besluitvormers kunnen wij al een schets maken van een passend profiel. En wij nemen geen blad voor de mond en durven vragen te stellen die andere niet durven te stellen.  

Daarnaast is het ook van belang dat de kandidaat qua persoon goed bij u en uw besluitvormers past. Het is essentieel dat uw attitudes, normen en waarden en competenties elkaar versterken. We zullen u en de overige besluitvormers daarom vragen om persoonlijkheidstesten te maken. De resultaten zullen we analyseren en verwerken in de zoekopdracht. Op basis van deze gesprekken brengen we de organisatie, doelen, uitdagingen en eventuele frictie in kaart. Vervolgens geven we advies over de juiste richting. Als iedereen in lijn staat en wij exact weten wat voor profiel er nodig is, gaan we de markt in om de juiste kandidaat te vinden.

Het resultaat

Een duurzame match die uw organisatie verder brengt. Wij zijn discreet en leveren altijd maatwerk. Voorbeelden van services waarmee we u van dienst kunnen zijn:

  • Executive Search (100 – 350k jaarsalaris)
  • Werving en selectie operationeel (40 – 100K jaarsalaris)
  • Interim opdrachten (vanaf 3 mnd)

Benieuwd naar onze kandidaten?

We staan voor u klaar en horen graag waar u naar op zoek bent? We komen graag bij u langs voor een kennismaking. Heeft u Llever direct contact? Dat kan, wij zijn te bereiken op:

Telefoon nr. 06-28070355
Per e-mail: contact@logistics-united.com 

Direct schakelen?  Plaats dan vandaag nog een opdracht.

Logistics United gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.