Banen en opdrachten in de logistiek

Banen en interimopdrachten via Logistics United BV.

Werk je op dit moment in loondienst en denk je er aan om aan de slag te gaan als ZZP'er? Of ben je ZZP'er en ben je op zoek naar nieuwe opdrachten? Of het nu gaat om een nieuwe baan of een nieuwe opdracht, wij van Logistics United BV, kunnen en willen je graag helpen. Consulent Patrick Kraanen en Talent Sourcer Onno Schreur zijn beide actief in het werven van ervaren en bekwaam personeel voor diverse opdrachtgevers die werkzaam zijn in verschillende branches. 

Wil jij je carrière als Supply Chain Specialist of logistiek professional uitbreiden met uitdagende projecten in verschillende industrieën? Gaat jouw bloed harder stromen van food, e-commerce of juist techniek? Denk hierbij aan diverse projecten bij nationale en internationale organisaties. Of kom je beter uit de verf in een verantwoordelijke rol bij een kleine logistiek dienstverlener?

De productieve en logistieke branche is continue in beweging. Hierdoor ontstaan er interessante op verschillende niveaus vaste banen én opdrachten bij onze opdrachtgevers. Wil jij ook carrière maken in Supply Chain Management, Safety, Customs, Compliance, Productie en forwarding?

Nieuwsgierig geworden hoe we jou kunnen helpen? Bekijk hier welke logistieke vacatures Logistics United op het moment heeft. Wil je als kandidaat voor een logistieke functie in onze database worden opgenomen? Dat kan ook! We kunnen dan kijken of je te koppelen bent aan een van onze opdrachtgevers die nieuwe mensen zoekt.

Team Logistics United  

Reageer

Auteur
Schreur
Publicatie datum
10-8-2022 16:36
Deel dit artikel
Logistics United gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.