Projecten sociaal en logistiek

Partner in people en partner in logistics. Wij hebben een passie voor mensen en logistiek. Wij ademen logistiek. Omdat we een groot netwerk hebben in de sector transport en logistiek kunnen wij vrij gemakkelijk en snel de vertaalslag maken tussen gemeenten, UWV en logistieke werkgevers. Dit werkt vaak goed voor het bemiddelen van werkzoekende naar werk of om leerlingen op scholen te informeren over de kansen in de logistiek. Soms verzorgen we presentaties aan leerlingen om de logistiek te promoten. Ook plannen wij regelmatig rondleidingen in bij grote havens of bij grote werkgevers met geavanceerde magazijnen.

We hebben de afgelopen tijd geleerd dat ons netwerk voordeel biedt voor meerdere doelen. En om sociale projecten te combineren met de logistieke sector maakt ons gelukkig.
 

Heb je ideeën om mensen verder te helpen in de logistiek?

Onze collega Onno Schreur stikt ook van de ideeen als het gaat om het verder helpen van mensen in de logistiek. Om eens vrijblijvend met hem te spreken kan je een afspraak met hem inplannen via onno@logistics-united.com en hij is ook te bereiken via tel 06-28070355. Leuk!

Logistics United gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.